Η Ελλάδα στους 10 πιο φιλόξενους προορισμούς στον κόσμο


Η Ελλάδα στους 10 πιο φιλόξενους προορισμούς στον κόσμο

Η φιλοξενία είναι μια από τις αρετές του ελληνικού λαού και είναι σίγουρα ένα από τα πολυδιαφημισμένα χαρακτηριστικά μας. Η Ελλάδα είναι η πατρίδα της φιλοξενίας, του Ξένιου Δία. Στην θεωρία όλοι το γνωρίζουμε, τώρα αποδεικνύεται και πρακτικά μετά από την ψηφοφορία που έγινε από το Hotels.com. Η μεγάλη συμμετοχή, 27.000 άτομα, δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση του αποτελέσματος.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, η Ελλάδα καταλαμβάνει την 7η θέση στην συγκεκριμένη έρευνα, ενώ στη δεκάδα βρίσκονται επίσης οι ΗΠΑ, η Ισπανία, η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη, η Ιταλία, το Μεξικό, η Γερμανία, η Αγγλία και η Αυστραλία. Επίσης, η χώρα μας βρίσκεται στην 25η θέση σε ότι αφορά τους φθηνούς προορισμούς με μέση τιμή 106 ευρώ. Η έρευνα επικεντρώνει κυρίως στη μέση τιμή του δωματίου ανά διανυκτέρευση. Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως φθηνότερη σε σχέση με τους «ανταγωνιστές» της στην Ανατολική Μεσόγειο ενώ στη ζώνη των φθηνών προορισμών βρίσκεται πλέον και η Αθήνα, που βρέθηκε στην 21η θέση.

Όποιον ελληνικό προορισμό και αν επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Διαλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο και ζήστε την εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s