Την ελληνική έκδοση του βιβλίου της παρουσίασε η Γιάννα Αγγελοπούλου Στην Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας


Την ελληνική έκδοση του βιβλίου της παρουσίασε η Γιάννα Αγγελοπούλου   Στην Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας

Το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου με τίτλο «My Greek Drama», στην ελληνική του έκδοση, παρουσιάστηκε στις 18 Οκτωβρίου στην Αναγνωστική Εταιρεία Κέρκυρας, ένα από τα πρώτα ιστορικά πνευματικά Ιδρύματα του νεότερου ελληνισμού, από την κα. Αγγελοπούλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, ο δήμαρχος Κέρκυρας, Γ. Τρεπεκλής, η βουλευτής Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ, Α. Γκερέκου, εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας και πλήθος κόσμου. Η κα. Αγγελοπούλου, μετά το τέλος της παρουσίασης, απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού και υπέγραψε βιβλία της.

Η έκδοση επιχειρεί μέσα από την προσωπική διαδρομή της κας Αγγελοπούλου – με αφετηρία τα πρώτα βήματα στην Κρήτη και φτάνοντας μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες – να περιγράψει και να αποτυπώσει με τη δική της ματιά, εμπειρίες, βιώματα και γεγονότα που συνδέονται με την εποχή. Γεγονότα της προσωπικής ζωής, αλλά και δημοσίων πραγμάτων, συναντιούνται σε μία αφήγηση βιωματική, όπου η δημόσια διάσταση παραμένει σημαντική και κυρίαρχη.
«Ισορροπώντας ανάμεσα στη μητρότητα, τις επιχειρήσεις και μία θέση στα ανώτερα κλιμάκια της παγκόσμιας κοινωνίας, η Γιάννα δεν έχασε ποτέ το πάθος της για τα κοινά, φέρνοντας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 πίσω από το χείλος της καταστροφής σε αυτό που αργότερα ονομάστηκε “ονειρεμένοι αγώνες”» σημειώνεται στην ιστοσελίδα mygreekdrama.com, όπου «φιλοξενούνται» κριτικές για το βιβλίο της, βιογραφικά στοιχεία, φωτογραφίες της, καθώς και δραστηριότητές της ανά την υφήλιο. Για το βιβλίο έχουν γράψει, μεταξύ άλλων, οι Μπιλ Κλίντον και Τζορτζ Στεφανόπουλος.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s