Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Αρχιεπίσκοπο 3/12/2013


 

«Η ανταλλαγή απόψεων με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο πάντοτε είναι χρήσιμη και ωφέλιμη και στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχιστούν οι επαφές μας» δήλωσε ο βουλευτής του Σύριζα κ. Γιάννης Αμανατίδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής. Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τον υπεύθυνο της Κοινοβουλευτικής ομάδας για τα Θρησκεύματα κ. Αμανατίδη και τον συντονιστή της Θεματικής Θρησκευμάτων κ. Μάκη Λυκόπουλο, δέχτηκε σήμερα ο Μακαριώτατος.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Αμανατίδης είπε σχετικά: «Είχαμε σήμερα μια γόνιμη και ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, τον οποίο ενημερώσαμε για τις θέσεις και το έργο της θεματικής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που διακρίνεται για τον διαλεκτικό και διαλλακτικό του χαρακτήρα, για την ανεκτικότητα και την ευγένεια των λόγων του, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για θέματα σχέσεων Πολιτείας – Εκκλησίας και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων με σκοπό τη στήριξη του δοκιμαζόμενου από την εντεινόμενη οικονομική κρίση λαού μας».

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s