Ενωμένοι θα στηρίξουμε την ευρύτερη οικογένεια


 

«Καλούμαστε όλοι μαζί να καλύψουμε τις ανάγκες της ευρύτερης οικογένειας» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος από την ημερίδα με θέμα «Εκκλησία και Παιδεία, υπέρμαχοι του εθελοντισμού».

Στην ημερίδα ανακοινώθηκαν επίσημα τα αποτελέσματα της έρευνας με θέμα «Εθελοντισμός και νέοι», την οποία διενήργησαν οι σπουδαστές του εκπαιδευτικού ομίλου Ξυνή, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε δείγμα νέων 19-25 ετών. Στο πλαίσιο της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Αρχιεπισκοπής.

«Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους συνεργάτες της Αρχιεπισκοπής και σε όσους στηρίζουν τις προσπάθειές μας» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και κάλεσε μαθητές και εκπαιδευτικούς να είναι ενωμένοι. Μίλησε για την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς και αναφέρθηκε στα προγράμματα της Αρχιεπισκοπής λέγοντας πως «το έργο αυτό είναι συλλογικό».

Ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε, επίσης, «να είμαστε ενωμένοι, για να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της ευρύτερης οικογένειας και λέγοντας ευρύτερη οικογένεια εννοούμε μακρινούς συγγενείς, φίλους και γενικότερα όποιον έχει ανάγκη».

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s